Raadsfractie Gemeentebelangen Westerveld

Janny Mones-Kassies, fractievoorzitter

Geboren en getogen in het mooie dorp Havelte. Getrouwd met Aafko en samen hebben wij drie kinderen van 33, 30 en 21 jaar. 
Ik ben werkzaam als locatiemanager van het Havelter Zwembad “De Kerkvlekken”.
Daarnaast probeer ik samen met anderen het dorp leefbaar te houden door in ieder geval te bewerkstelligen dat er nagedacht wordt over de toekomst. Een mooi resultaat is er o.a. behaald met de oprichting van een jeugdraad.
Je kan aan de zijlijn gaan staan, maar ik heb ervoor gekozen om in de gemeenteraad zitting te nemen om een schakel te zijn tussen de bewoners en de gemeente.Telefoon: (0521)341947
Mobiel   : 0637466728
Email     : j.mones@gemeentewesterveld.nl

Manou Mulder - van Eerden, vice fractievoorzitter

Moeder van 3 kinderen van 12, 10 en 7 jaar. Sinds mijn 13e jaar woonachtig in Wateren daarvoor in Dwingeloo vanaf mijn 5e jaar. Sinds 2009 betrokken bij Gemeentebelangen Westerveld.
In het dagelijks leven werk ik als management ondersteuner bij Doomijn in Zwolle.Mijn motto: "Als je van dingen iets vindt of wilt veranderen, moet je er zelf "iets" aan doen vanzelf gaat het niet gebeuren". 
Daarom zet ik mij graag in voor Gemeentebelangen Westerveld.
Telefoon: (0521)387333
Mobiel   : 0629486744

Jan Henk Bruursema, raadslid

37 jaar, samenwonend met Miranda in Zorgvlied met onze 2 kinderen, Morres en Reza.
Ik ben werkzaam als productieleider bij Vossebelt BV in Geesbrug. In mijn (vrije) tijd ben ik druk in het verenigingsleven(voorzitter PB ZWO, Leider/trainer Jo8 en 2e elftal speler bij Trinitas, toneel, dorpskracht, etc.).
Vier jaar geleden heb ik ervoor gekozen om meer inzicht te krijgen in de gemeentelijke organisatie en na een periode van 4 jaar duolidmaatschap zet ik mij nu, als lid van de fractie Gemeentebelangen Westerveld, in voor de inwoners van Westerveld.
Telefoon: (0521)388236
Mobiel   : 0618287212
Email     : j.bruursema@gemeentewesterveld.nl


Fractiemedewerkster/Fractiesecretariaat Gemeentebelangen Westerveld

Wiesje Kassies

Ik ben in 1950 geboren in Havelte.  In 1989 ben ik gaan werken als radiojournalist bij RTV Drenthe tot 2004.
Samen met mijn man Ruud Krediet zet ik mij o.a. in voor vluchtelingenwerk en verschillende sociale projecten in de regio. Ik wil echt bezig kunnen zijn voor onze inwoners. Probleemoplossend. Als iets niet kan, ga ik kijken hoe het wel kan om mensen te helpen.
Ruud en ik zijn allebei steunfractielid van Gemeentebelangen. Binnen de steunfractie hebben mensen hun eigen specialiteiten. Op het moment dat er iets speelt gaat een groepje uit de steunfractie kijken hoe we onze raadsleden daarin kunnen ondersteunen. Dan kan je heel gericht adviseren.


Mobiel      : 0654966558  
Email        : fractiesecretaris.gbwesterveld@gmail.com