Raadsfractie Gemeentebelangen Westerveld

Janny Mones-Kassies

Geboren en getogen in het mooie dorp Havelte. Getrouwd met Aafko en samen hebben wij drie volwassen kinderen n.l. Redginald, Maroean en Kyllian. Alleen de jongste woont nog thuis en de andere twee wonen met hun partners in het Westen van het land.
Na een werkzaam leven mag ik nu genieten van mijn pensioen. Als laatste was ik werkzaam als locatiemanager van het Havelter Zwembad “De Kerkvlekken”.
Vanaf 1980 ben ik al verbonden aan Gemeentebelangen, eerst als bestuurslid en daarna als raadslid van 2002-2006. Na een aantal jaren op het politieke vlak wat rustiger aan gedaan te hebben, zit ik nu vanaf 2014 weer in de raad waarvan de laatste 4 jaar als fractievoorzitter.
Mijn keuze voor de plaatselijke politiek is gevallen op Gemeentebelangen omdat ik het belangrijk vindt om voor onze inwoners van Westerveld een schakel te zijn  tussen de bewoners en de gemeente zonder een politieke kleur en verantwoording naar een landelijke partij.
In de komende periode hoop ik met mijn fractiegenoten weer punten op de raadsagenda te zetten die wij samen met de inwoners belangrijk vinden, om van Westerveld, voor ons allen een fijne veilige leefomgeving te maken. Dit kan alleen door gezamenlijk de schouders er onder te zetten en met zijn allen over de toekomst na te denken.

Telefoon: (0521)341947

Mobiel   : 0637466728
Email     : j.mones@raadwesterveld.nl

Jan Henk Bruursema

41 jaar, al 23 jaar samenwonend met Miranda in Zorgvlied , met onze 2 kinderen, Morres (10 ) en Reza (7).
Ik ben werkzaam als productieleider bij Vossebelt BV in Geesbrug , producent van kippers en containers. 
In mijn vrije tijd ben ik druk in het verenigingsleven, o.a. leider/trainer Jo11 en 2e elftal speler bij Trinitas, toneel, dorpskracht.... 
Na 7 jaar lid en voorzitterschap van plaatselijk belang Zorgvlied , Wateren en Oude Willem , heb ik in 2013 gekozen om meer inzicht te krijgen in de gemeentelijke organisatie. 
Na een periode van 4 jaar duolidmaatschap en 4 jaar als raadslid, wil ik mij, als lid van de fractie Gemeentebelangen Westerveld, graag blijven inzetten voor de inwoners van Westerveld. ”
 


Telefoon: (0521)388236
Mobiel   : 0618287212
Email     : j.bruursema@raadwesterveld.nl

Burgerraadsleden

Manou Mulder

Mijn naam is Manou Mulder- van Eerden en ik ben 43 jaar, moeder van 3 kinderen van 16, 14 en 11 jaar. Sinds mijn 13e jaar woonachtig in Wateren daarvoor vanaf mijn 5e jaar in Dwingeloo.
Sinds 2009 betrokken bij Gemeentebelangen Westerveld. Getrouwd met Bram.
In het dagelijks leven werk ik als beleidsmedewerker personeel bij KaKa in Dwingeloo.
Naast actief te zijn bij Gemeentebelangen zet ik mij ook in voor de voetbalvereniging Trinitas. Ik zit in de jeugdcommissie en kantinecommissie, betrokken op vele vlakken.
In het verleden ook actief geweest in de MR van school en zitting gehad in Plaatselijk Belang Zorgvlied, Wateren en Oude Willem. 
Een lokale partij is, mijn inziens, in een gemeente de enige die, los van de landelijke partijen, beleid maakt voor alleen de lokale, Westerveldse, samenleving. Wij houden met beleid, vraagstukken etc. rekening wat er leeft in Westerveld en geven met die gedachte vorm aan onze opvattingen op beleid. Onze inwoners op één!

Telefoon: (0521)387333Mobiel   : 0629486744

Email: manou@planet.nl

Jan Pieter Slootweg

56 jaar, getrouwd met Danielle. We wonen in Dieverbrug met de Labradors Keala en Copine.
Sinds 2000 wonen we in Westerveld, daarvoor woonden we in Rotterdam. In mijn dagelijks werk ben ik uitvaartleider bij Uitvaartverzorging Kiers, als zzp’er geef ik ‘Weekblad van Diever’ uit, en ik ben nog regelmatig actief als reservist bij de Koninklijke Luchtmacht. Daarnaast ben ik als vrijwilliger voorzitter van Plaatselijk Belang Dieverbrug, de Dieverbrugse dorpskracht.

De afgelopen vier jaar ben ik raadslid geweest bij VVD Westerveld. Ik zie en spreek veel inwoners en ondernemers, vooral in Diever en directe omgeving.
Met deze ervaring ga ik me inzetten bij Gemeentebelangen Westerveld voor de Westerveldse inwoners, omdat deze meer de lokale belangen kan behartigen dan een landelijke partij.
Mobiel: 0616936110

Email: jpslootweg@ensio.nl

Fractiemedewerkster/Fractiesecretariaat Gemeentebelangen Westerveld

Telefoon: (0521)387333
Mobiel   : 0629486744
Email     : info@gb-westerveld.nl